Reviews

Laat hier je reactie over de minor achter

Lana
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Minor Digital Communication
Average rating:  
 12 reviews
byWessel onMinor Digital Communication

Nu de kickoff-week aan zijn einde komt schrijf ik deze review om te laten weten wat ik er van vond. Om te beginnen vind ik dat de docenten echt hun best doen om ondanks de coronamaatregelen toch een leuke kick-off te organiseren. Hier wordt de nadruk gelegd op het leren kennen van klasgenoten en samenwerken, dat vind ik erg prettig. Daarnaast wordt je op een speelse manier in contact gebracht met stagebedrijven en is het contact niet formeel waardoor ik mij erg op mijn gemak heb gevoeld. Al om al ben ik erg tevreden met de kick-off week en heb ik erg veel zin om met deze minor aan de slag te gaan!

byMyrthe Veld onMinor Digital Communication

De minor is begonnen! Afgelopen maandag ben ik begonnen aan de minor Digital Communication. De eerste dag hebben wij een digitale escaperoom gedaan. Een erg leuk idee om elkaar beter te leren kennen! Met een mix van verschillende studenten hebben wij een opdracht mogen uitvoeren. Wij hebben namelijk een vraagstuk geanalyseerd waarbij wij een advies en aanbevelingen hebben voorgesteld aan de opdrachtgever. We kregen gelijk een duidelijk beeld van de minor! Door middel van de opdracht kwamen we op de hoogte van het bedrijf en leerden we elkaar beter kennen. De docenten zijn erg enthousiast en betrokken. Ik kijk erg uit naar de komende periode!

byRodney onMinor Digital Communication

Drie dagen geleden begon ik met de minor Digital Communication in de vorm van een Kick-off week. Het doel van deze kick-off? Kennis maken met je studiegenoten van de minor. Meteen op de eerste dag kreeg ik een duidelijk beeld van hoe de minor eruit gaat zien en wat ik uiteindelijk binnen dit halfjaar ga leren.

Die duidelijkheid werkt voor mij persoonlijk erg prettig. De docenten hebben er tot nu toe alles aan gedaan om een zoo divers mogelijk programma op te zetten en dit zo overzichtelijk mogelijk in beeld te brengen. Heel fijn!

Op de eerste dag maakte ik kennis met mijn studiegenoten, kregen we een 'powercollege' over alle verschillende onderwerpen die de minor te bieden heeft en mochten we aan de slag met een (online) escape room. Een originele afwisseling van het zitten en luisteren was meer dan welkom na een lange dag vol informatie. Zeker een aanrader om deze erin te houden!

Op dag twee en drie werden we voor de leeuwen gegooid: binnen twee dagen aan ons de taak om een vraagstuk van een echte opdrachtgever uit te werken en op te lossen. Twee dagen hard werken, met mooi resultaat! De opdrachtgever was laaiend enthousiast en kon niet wachten om aan de slag te gaan met alle variërende concepten die zij voor de kiezen kregen. Natuurlijk is het een mooi teken als je werk gewardeerd wordt, maar vooral het proeven aan de praktijk is waar ikzelf enthousiast van wordt.

Dat proeven aan de praktijk gaan we in de aankomende weken nog eens dubbel en dwars overdoen, in de vorm van een stage. Gedurende de minor gaan we, net zoals in deze 'bootcamp', aan de slag met een vraagstuk vanuit de praktijk en hier komen ongetwijfeld mooie resultaten uit. Verwacht dus een hoop praktijkervaring op te doen over digitale communicatievraagstukken gedurende de minor.

Vooor mij is vooral het overzicht, het werken in de praktijk en de motivatie van zowel studenten als docenten wat mij het gevoel geeft dat ik een geweldig half jaar tegemoet ga. Zeker een aanrader wanneer je, net als ik, waarde hecht aan nuttige kennis waar je in de toekomst wat aan hebt en niet kan wachten om in de praktijk aan de slag te gaan!

byBram onMinor Digital Communication

De eerste 3 dagen van de minor Digitale Communicatie waren erg leerzaam en divers.
Daarnaast heb ik meteen al goed een idee kunnen krijgen wat voor soort opdrachten ik waarschijnlijk zal krijgen de komende weken.
Wat ik echt top vond was dat theorie leuk werd afgewisseld met kleine opdrachtjes, alleen maar luisteren kan naar mijn mening saai worden daarom is afwisseling en af en toe interactie goed om iedereen betrokken te houden.
Verder was het leuk om kennis te maken met mijn medestudenten in deze minor door onder andere een online escaperoom te doen (iets wat ik nog nooit had gedaan) en een kleine presentatie te geven voor opdrachtgevers waar we in de toekomst nog mee gaan werken.
Allesomvattend een top online eerste 3 dagen dus

byAnne onMinor Digital Communication

Tijdens de introductieweek van de minor Digital Communication hebben we kennis gemaakt met de docenten, de minor en elkaar. Op de eerste dag hebben we in groepjes online een escaperoom gedaan, waardoor je elkaar beter leert kennen.

Op de tweede en derde dag hebben we in groepjes een advies opgesteld voor een opdrachtgever: De Steck. Groepjes hebben in korte tijd een presentatie voorbereid en deze gepresenteerd aan De Steck. Op de laatste dag hebben verschillende opdrachtgevers zich voorgesteld, waarbij groepjes het half jaar twee dagen stage gaan lopen om een adviesrapport op te stellen.

byTara onMinor Digital Communication

De kennismaking en de eerste stappen met de opdrachten in de minor waren tot in de puntjes goed geregeld! Een luchtige kennismaking door middel van een escaperoom en de 2 dagen daarna vraagstukken voor De Steck uitgewerkt. Zo leer je op een leerzame manier toch je medestudenten kennen waar je het komende half jaar nauw mee gaat samen werken.

byThibo onMinor Digital Communication

Ik ben vanaf 1 februari 2021 begonnen met de minor Digital Communication aan de HAN. Het docententeam is vanaf dag één erg betrokken bij de studenten. Je krijgt meteen verdiepende colleges met informatie die je kan toepassen bij echte opdrachtgevers. Vanaf week één ga je dan ook meteen aan de slag voor echte opdrachtgevers. Tijdens deze week leer je verschillende studenten van de minor kennen door gezamenlijk aan een vraagstuk te werken. Hierdoor kan je de kennis die je opdoet tijdens de colleges meteen toepassen in de praktijk. De docenten staan aan de zijlijn om je te helpen indien dit nodig is. Al met al kan ik zeggen dat de mix van colleges en in het werkveld aan de slag gaan mij erg goed bevalt. De docenten zijn betrokken, je doet nieuwe kennis van Digital Communication op en krijgt de kans deze kennis meteen toe te passen. Ik ben tot nu toe erg tevreden met mijn keuze voor de minor Digital Communication!

byNino onMinor Digital Communication

In het begin van de minor wordt eigenlijk meteen al goed besproken wat je kan verwachten van de minor. De onderwerpen die aan bod komen en wat je gaat doen. Ondanks dat het een nieuwe minor is, merk je wel dat er ontzettend over na is gedacht en dat je met deze minor meegaat met de nieuwe ontwikkelingen wat betreft digitale communicatie. In de eerste week ga je aan de slag met een opdrachtje waarbij je de anderen leert kennen, maar ook de minor.

byMees Dekker onMinor Digital Communication
Een fijne start

Tijdens de introductieweek van de minor krijg je gelijk te weten hoe de minor eruit zal zien. Je wordt niet in het diepe gegooid maar wel gelijk getest. Hierdoor weet ik als student wat er van mij verwacht wordt tijdens de minor, dit vind ik erg fijn. Daarnaast heb ik al tijd gehad om mijn medestudenten beter te leren kennen doormiddel van een escaperoom en een opdracht. Voor mijn gevoel werkt dit beter dan het houden van een simpel voorstelrondje.

Al met al weet ik goed wat ik van de minor kan verwachten en wat er van mij wordt verwacht, dit al in de eerste week!

byJur onMinor Digital Communication

Een erg leuke online introductie ondanks alle coronabeperkingen. Er wordt erg veel aandacht besteed aan de onderlinge kennismaking in combinatie met de theorie. Dit beloofd veel goeds voor het komende half jaar!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»