Docenten

Lonneke

Hi! Ik ben Lonneke, inmiddels 5 jaar bij de HAN en daarvoor gewerkt als marcommanager en online marketeer bij een online media monitoring bureau. Ik vind het leuk om wat aan de techniek te sleutelen, maar verlies me net zo graag in mooie woorden en beelden. Je kunt me wakker maken voor een goed gesprek over nieuwe digitale mogelijkheden die de potentie hebben om onze manier van leven te veranderen!

Docent minor digital communication Anke van Dalfsen han

Anke

Hi, mijn naam is Anke. voorheen o.a. werkzaam geweest als communicatie-professional in de financiële dienst-verlening. Een branche waarin digitalisering hoog op de agenda staat en tegelijkertijd voor de nodige dilemma’s zorgt. Want hoe zorg je ervoor dat digitale commuicatie niet ten koste gaat van je persoonlijke benadering van de klant? Digitale veranderingen gaan razendsnel en fascineren me. Laten we samen onderzoeken hoe digitale communicatie ons verder kan brengen zonder de sociale interatie uit het oog te verliezen!

Daphne

Ik ben Daphne Hachmang, docent (online) communicatie en onderzoek bij de opleiding Communicatie en onderzoeker op het gebied van online interactie. In deze minor komen al mijn passies samen: ik vertel jullie graag alles wat ik weet over content, (online) kanaalstrategie online communiceren met klanten of inwoners, en vind het heel tof om samen met jullie tot tot creatieve oplossingen voor digitale communicatievraagstukken van organisaties te komen!

Pim

Passie voor:
- alle digitale ontwikkelingen in het communicatievak.
- de menselijke kant in die ontwikkelingen
- beroepsonderwijs: leren door doen
- strategische vraagstukken
- alles wat met muziek te maken heeft

Suzanne

Hoi! Ik ben Suzanne Jansen en dit is mijn tweede jaar op de HAN. Al in 2006 schreef ik mijn scriptie hoe een uitgeverij kon overleven in de digitale transitie. Sindsdien heeft het nadenken over online toepassingen in de communicatie en het onderwijs altijd een rol gespeeld in mijn loopbaan. Ik denk hierbij graag ook na over wat de meerwaarde is van offline in alle digitale mogelijkheden. Ik zie er naar uit om samen met jou, mijn collega's en het werkveld aan de slag te gaan!